[identity profile] chaosvizier.livejournal.com posting in [community profile] ljdq
...ok, I got nothing. We're about forever months late and life has been cheeky and let's see what we have here and maybe 2015 will be better. Sorry everyone...



1. Fun with lyrics! Name the song and the artist:
Like a song of love that clings to me,
How the thought of you does things to me.
Never before
Has someone been more...


"Instead of fun with lyrics, you should have done finish the limerick." - [livejournal.com profile] sskipstress

(..."willing to fill my [REDACTED]." How was that? -CV)

"COVERED IN BEES, TANGLED UP IN BLUE, or some other awkward situation." - [livejournal.com profile] etcet

"Tracy Lords' hit, 'Laundry Problems.'" - [livejournal.com profile] therealchon

"Waiting All Day For Sunday Night." - [livejournal.com profile] drbear

"I'M WATCHING YOU by Creepy And the McCreepCreeps" - [livejournal.com profile] wrestlingdog

"'Facehugger' by Ripley and the Xenomorphs" - [livejournal.com profile] kenshardik

Correct Answer: "Unforgettable" by Nat King Cole

"is a song really "unforgettable" when nobody can remember anything but the title and first line of the lyrics?" - [livejournal.com profile] germankitty



2. Malcolm X and Captain Kirk take an hour and a half to stop a train. What movie is this?

"Keanu Reeves was under the train the whole time too." - [livejournal.com profile] akiyasan

(I think [livejournal.com profile] la_trombonista and I agree that that movie was The Train That Couldn't Slow Down. -CV)

"I Choo-Choo-Choose You" - [livejournal.com profile] drbear

(+1, The Simpsons. -CV)

"Flakes On A Train" - [livejournal.com profile] lots42

"Money Train took an hour and a half to stop hurting, but that's different... but can you imagine Woody Harrelson as Kirk?" - [livejournal.com profile] etcet
"When did Woody Harrelson play Captain Kirk?" - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"
Which really should have been marketed as a sequel to 'Millionaire's Express'" - [livejournal.com profile] ntlespino

"Gridlock'd 2: Electric Boogaloo" - [livejournal.com profile] zihuatanejo

"The Little Engine That Could, Didn't" - [livejournal.com profile] sskipstress

"The only train movie William Shatner was ever in was 'Disaster on the Coastliner', in which he smoked like a pansy and which was SO bad that only my fangirlyness over The Shat at the time could make me sit through it. It was almost as bad as 'Kingdom of the Spiders', which only 'wins' because of, well, spiders. *shudders*" - [livejournal.com profile] germankitty

Correct Answer: "Unstoppable"

"This crap movie had no hope of ending well. Either the good guys fail horrifically or it's boring as the runaway train just slowly comes to a stop. There was literally no other choices for the writer than to end it poorly." - [livejournal.com profile] mark_laura

(+1 for truth. -CV)



3. The International Committee on Intellectual Cooperation evolved in 1946 into which organization?

"The Squabble Factory" - [livejournal.com profile] primavera

(Oh, that could be any international organization. -CV)

"The World Brain Bank. Where did you think all the flash frozen heads are stored?" - [livejournal.com profile] ntlespino

"League of Mad Scientists" - [livejournal.com profile] nitasee

("The true purpose of the mad scientist is to do bad things to good people... MIT SCIENCE!" -CV)

"Hydra" - [livejournal.com profile] mark_laura, [livejournal.com profile] etcet

"Skynet" - [livejournal.com profile] akiyasan

"SPECTRE" - [livejournal.com profile] kenshardik

"KAOS" - [livejournal.com profile] therealchon

"ANONYMOUS" - [livejournal.com profile] songquake

"ISIS" - [livejournal.com profile] alfvaen, [livejournal.com profile] thepikey

"Xavier's School for Gifted Youngsters" - [livejournal.com profile] sskipstress

"The Justice League" - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

Correct Answer: UNESCO

"Funny thing about the UN: the major offices are prefixed with: UNOG (pronounced "you-nog") is Geneva, UNOV ("you-nawv") is Vienna, etc. Rumor was they were going to open one up in Budapest. They haven't, and I'm not fully convinced it's because they realized people would be saying 'you knob' when referring to it." - [livejournal.com profile] loopychew

(As one of the UN's many minions, I can confirm the first half of your sentence. I will neither confirm nor deny the Budapest situation. -CV)



4. What television show was originally billed as Ian Fleming's Solo?

"Solo, Han Solo, Intergalactic man of espionage" - [livejournal.com profile] zihuatanejo, [livejournal.com profile] thepikey, [livejournal.com profile] ntlespino

"James Bond: The Animated Series" - [livejournal.com profile] songquake

"Get Smart" - [livejournal.com profile] wrestlingdog

(No, the other one. -CV)

"The Man from F.I.R.S.T.C.O.U.S.I.N.F.I.R.S.T.L.O.V.E." - [livejournal.com profile] therealchon

(It was a big hit in the South. -CV)

Correct Answer: "The Man from U.N.C.L.E."



5. Mark William Calaway is better known by which stage name?

"Marky Mark" - [livejournal.com profile] primavera

"Cab Calloway" - [livejournal.com profile] nitasee, [livejournal.com profile] songquake

"Selina Kyle. Alfred told Bruce Wayne it was her whip." - [livejournal.com profile] lots42

"Trogdor the Burninator." - [livejournal.com profile] la_trombonista

"Wells Fargo" - [livejournal.com profile] drbear

"Engelbert Humperdinck" - [livejournal.com profile] alfvaen

"Captain Underpants" - [livejournal.com profile] neumeindil

(One has to wonder about him. I mean, you don't just get to be Captain. You have to work up the ranks. It's quite possible that at one point he was Private Underpants. And that's that. -CV)

"KNEEL BEFORE ZOD." - [livejournal.com profile] etcet

Correct Answer: The Undertaker



6. Agent Neville Flynn teaches Detective John Hartigan to be a superhero. What movie is this?

"'Seeing dead people' sounds like a piss-poor superpower. Like, Magneto would waste his sorry ass pretty quick." - [livejournal.com profile] thepikey

"Neville Say Neville Again." - [livejournal.com profile] drbear

(That was the Chinese-English version. See also Japan's 'You Onry Rive Twice'. -CV)

"'Snakes Die Hard'. Alternatively called 'Snakes in Sin City'" - [livejournal.com profile] nitasee

"Pumaman ('He flies like a moron!')" - [livejournal.com profile] kenshardik

"The only good one Shyalaman made?" - [livejournal.com profile] primavera

(No, that was the other one. -CV)

"UnWatchable. M. Night. Shamalamadingdong stinks on ice." - [livejournal.com profile] therealchon

Correct Answer: "Unbreakable"



7. According to the song, where was the Minnow shipwrecked?

(Number of quizlings who had to sing this song to get to this point: 18)
(Number of quizlings who are still singing this song: 2938)

"SKIPPER, SKIPPER, MARY-ANN WAS TAKING BY A SMOKE MONSTER!" - [livejournal.com profile] lots42

(+1, Lost. -CV)

"Who gives three hour sea tours to an uncharted desert island? And who couldn't reach an island only three hours away from the mainland?" - [livejournal.com profile] kagomeshuko

(I blame Poseidon. -CV)

"Sting, Message in a Bottle. Wait, did I get the questions out of order?" - [livejournal.com profile] thepikey

(Close enough. Full credit. -CV)

"Being run aground by the Sloop John B" - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"In a castle under the sea." - [livejournal.com profile] akiyasan

(Better a castle than a pineapple, is all I'm saying. -CV)

"Did you know that you can sing the vast majority of Emily Dickenson's poetry to the tune of 'Gilligan's Island'? Now you won't be able to think of 'I'm nobody, who are you?' without singing it...MWAHAHAHAHA!!!" - [livejournal.com profile] songquake

(Fortunately I am immune to this trap, since I don't know any poetry. BOOYAH! -CV)

"Does anyone actually remember that part of the theme?" - [livejournal.com profile] la_trombonista

(The real challenge is whether people remember the lyrics to the closing credits. -CV)

Correct Answer: An "uncharted desert isle"

"which is different than an uncharted aisle, which I'll have to reset at work tomorrow." - [livejournal.com profile] neumeindil



8. What was the best-selling novel of the 19th century?

"YOUR OLDE MOTHERE'S ALMANACK OF MANSUITORS, VOL. III (it's the one with the impressive civil war orgy after the battle of gettysburg)" - [livejournal.com profile] etcet

"Lose weight quick with this method to churn butter constantly!" - [livejournal.com profile] akiyasan

"Appreciable Ankles" - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"Twilight" - [livejournal.com profile] zihuatanejo

"Footloose: Being a novel of the far future" - [livejournal.com profile] alfvaen

"Antionette Banemoon and the Airship Automatons." - [livejournal.com profile] drbear

(+1, Questionable Content. -CV)

"The Un-Bible." - [livejournal.com profile] loopychew

Correct Answer: Uncle Tom's Cabin



9. What superhero's alter ego was the humble Shoeshine Boy?

"Speed of lightning, roar of thunder, hmm-hmm hmm-hmm rob or plunder.." - [livejournal.com profile] primavera

"The Flash, and boy did he make a killing on InstaShine services" - [livejournal.com profile] ntlespino

"Trojan Man." - [livejournal.com profile] la_trombonista

"Hong Kong Phooey" - [livejournal.com profile] kagomeshuko

"The Goddamn Batman" - [livejournal.com profile] thepikey

"Joe Pesci." - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"Captain Tightpants." - [livejournal.com profile] etcet

"You know, Droopy was a better superhero, cause that guy could make a priest take a swing at an orphan." - [livejournal.com profile] therealchon

"I thought there already was a doggy superhero (who didn't need to be taught how to be one, either!); her name was Lassie!" - [livejournal.com profile] germankitty

Correct Answer: Underdog



10. What was the most unexpected thing that's happened to you lately?

"A new [livejournal.com profile] ljdq!" - 19 of you
"...well, new three months ago." - 3 of us
"...well, we're putting up answers now! That's unexpected." - [livejournal.com profile] chaosvizier

"I got paid £900 for six days' work (because they included holiday pay and it's a super-fancy summer job but still wtf). I'm going to spend 8% of it on cake and gin." - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"I'm buying a new-to-me home." - [livejournal.com profile] sskipstress

"I scared a bobcat off the trail I was walking, the scary part is that I had a return trip to make on the same trail and it was invisible in the dune grass as it growled at me." - [livejournal.com profile] wheatheart

"A customer refused to be served by me because he 'doesn't trust women.'" - [livejournal.com profile] la_trombonista

(...wow. -CV)

"My state ran out of water and no one noticed." - [livejournal.com profile] mark_laura

"Kraken Rum. Don't ask." - [livejournal.com profile] nitasee



And that's a wrap for the year. Not our finest showing, but maybe better than 2013? And leading up to an awesome 2015? Working on it.

Anyway, Happy Holidays to everyone out there, enjoy, be merry, be cool, stay in school, and tune in next year for the continuing story of a quack who's gone to the dogs. I mean, the quiz.

Rock On!

AL&CV&LL

Profile

ljdq: (Default)
Live Journal Daily Quiz

December 2014

S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21 222324252627
28293031   

Most Popular Tags

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 26th, 2017 12:43 pm
Powered by Dreamwidth Studios