[identity profile] chaosvizier.livejournal.com posting in [community profile] ljdq


SPACE: THE FINAL FRONTIER. THESE ARE THE VOYAGES OF THE STARSHIP QUIZZERPRISE. ITS CONTINUING MISSION: TO EXPLORE STRANGE NEW GINS. TO SEEK OUT NEW JOKES AND OLD USES FOR YOUR MOM. TO BOLDLY STING WHAT NO STING HAS STUNG BEFORE.

1. Dennis Quaid enters Martin Short in which 80's sci-fi comedy?

(People who wrote this question horribly on purpose: [livejournal.com profile] chaosvizier

"sweet baby Jesus that's a mental image I don't need at this time of the morning!" - [livejournal.com profile] indiana_j and many others

"Little Shop of Buttsex." - [livejournal.com profile] cholma

"A Rear and Pleasant Danger" - [livejournal.com profile] therealchon

"Suprise Buttsexks II: Electric Boogaloo" - [livejournal.com profile] kenshardik

"Fantastic Voyage 2: Electric Bugaloo" - [livejournal.com profile] lbmango

"InHisSpace" - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"why do so many movies feature weird looking dudes with tiny people inside them from that era? there was this, and honey i shrunk the kids, and.... thank god for tequila dissolving the rest of my memories in that category." - [livejournal.com profile] etcet

Correct Answer: Innerspace



2. Jan, Jace, and Blip were all sidekicks for which cartoon character?

"I can't be the only ones who thought Jan and Jace were descendents of Wendy and Marvin, right?" - [livejournal.com profile] freezer

"Snagglepuss" - [livejournal.com profile] wrestlingdog

"Leisure Suit Larry. This iteration of the game franchise is no longer available in the US, but with proper diligence can be tracked down in certain shops in the Shinjuku." - [livejournal.com profile] thepikey

"Those were the little-known precursors to Pinky that Brain actually did kill." - [livejournal.com profile] love2loveher

"Zorak. Well, they were actually Zorak's sidekick's sidekicks. But by the transitive property of sidekicks..." - [livejournal.com profile] lbmango

"I so need those power gauntlets during Chamber of Commerce meetings ..." - [livejournal.com profile] therealchon

"Tad Eustice Ghostal" - [livejournal.com profile] cholma

(+1, Space Ghost: Coast to Coast. -CV)

"I travel through space with two teenagers and a monkey. But it's OK because we all wear masks and... what do you mean, I'm under arrest?" - [livejournal.com profile] kenshardik

Correct Answer: Space Ghost



3. Isaac Clarke is the main character in which video game series?

"Have I mentioned I haven't followed a video game plot since Super Mario Brothers?" - [livejournal.com profile] love2loveher

(...there was a plot? -CV)

"Wreck-It Ralph" - [livejournal.com profile] wrestlingdog

(Then it would be Wreck-It Isaac, right? -CV)

"And the bad guy was named Arthur C. Heinlein? Robert Asimov?" - [livejournal.com profile] alfvaen
"This is some old Arthur C. Clarke / Isaac Asimov slash fiction, isn't it. You wrote it out on an IBM Selectric, didn't you Hans? Didn't you?" - [livejournal.com profile] thepikey

(Actually, that is exactly how the character was named. -CV)

"I only play Angry Birds, Candy Crush, and Minesweeper. By the way, did you know that the Windows 8 version of Minesweeper has a roguelike mode?" - [livejournal.com profile] la_trombonista

(...I did not know that. I might have to explore that option. -CV)

"Asteroids. Most people don't know that the little triangle's pilot had a name." - [livejournal.com profile] lbmango

"Pac-Man. That's the name of the guy who was generically engineered into a big mouth thing that thrives on pellets and is afraid of ghosts. It's kinda fucked up." - [livejournal.com profile] kenshardik

"Epic Mickey" - [livejournal.com profile] neumeindil

"First-Person Horror Shooter Pretending It's Not A Doom Clone #231243." - [livejournal.com profile] freezer

Correct Answer: Dead Space



4. ^H or Ctrl-H was the control code to indicate what keyboard function?

"Adding 'huh-huh, you said...' to any sentence." - [livejournal.com profile] drbear

"Opens the com link to the Helm" - [livejournal.com profile] neumeindil

"Release the Hounds" - [livejournal.com profile] wrestlingdog

"Argh, argh, don't do that! Why has it gone weird?" - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"" - [livejournal.com profile] germankitty

"Better to type it right the first^H^H^H^H^Hsecond time." - [livejournal.com profile] n5iln

Correct Answer: Backspace



5. What Games Workshop board game pits a team of Space Marine Terminators against a Genestealer horde on a derelict spaceship?

"Firefly" - [livejournal.com profile] wrestlingdog, [livejournal.com profile] love2loveher

"Awful Green Things From Outer Space." - [livejournal.com profile] alfvaen

"I'm picturing Mutant Turtles that have been Borgified. Pizza anyone?" - [livejournal.com profile] akiyasan

"" - [livejournal.com profile] lbmango

"" - [livejournal.com profile] germankitty

"Not At All Like 'Alien'." - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

Correct Answer: Space Hulk



6. Fun with lyrics! Name the song and the artist:
We touch I feel a rush
We clutch it isn't much
But it's enough to make me wonder what's in store for us
It's lust, it's torturous


"When Rhyming Dictionaries Attack" - [livejournal.com profile] drbear

"No lie, I thought the word 'clitoris' was in there somewhere." - [livejournal.com profile] wrestlingdog

"Someone's love affair with a manual transmission in 'name your special car here'" - [livejournal.com profile] akiyasan

"My First BDSM Primer? I Can Count to Fifty Shades of Gray?" - [livejournal.com profile] thepikey

"lyrics question = Sting. Sting + Space = Dune reference. Therefore the artist is Toto." - [livejournal.com profile] lbmango

"wow, i have no fucking idea. sting was in dune, but that's the only time he was in space, so that means this is THE LOVE SONG OF J. ALFRED MUA'DIB." - [livejournal.com profile] etcet

Correct Answer: "Space Bound" by Eminem



7. A red stapler is mentioned repeatedly in which 1999 film?

"Anyone who googles the answer to this question is going to federal pound-me-in-the-ass prison." - [livejournal.com profile] la_trombonista

(Are there non-asspounding prisons? -CV)

"ROSEBUD II: THE OFFICE SUPPLYING" - [livejournal.com profile] etcet

"Lilo and Bostitch" - [livejournal.com profile] drbear

"Oh yes, I went there. *mine is an evil laugh*" - [livejournal.com profile] wrestlingdog

"One Red Paperclip: The Movie." - [livejournal.com profile] alfvaen

"Yeah, I'm gonna need you to come in this weekend and re-do this quiz. That'd be great." - [livejournal.com profile] kenshardik

"The only thing I like about that movie is the death of the fax machine." - [livejournal.com profile] neumeindil

Correct Answer: Office Space



8. Fran, Danny, Roy, and Baxter the Clown were all characters from which children's show?

"Clowns scare me. Especially ones called 'gentle' clowns. Are other clowns not gentle...?" - [livejournal.com profile] indiana_j

(There are no gentle clowns. -CV)

"More 80's references. Did you step into the WABAC machine for this week's quiz, or has gin-fueled dementia finally settled in?" - [livejournal.com profile] thepikey

(Hey, I'm a child of the 80's. Those were good days, man. -CV)

"Stephen King's 'It.'" - [livejournal.com profile] therealchon

(We all float in space... -CV)

"Was Baxter the precursor to Dexter?" - [livejournal.com profile] akiyasan

(Dexter realized that garish makeup did not make him a good serial killer. -CV)

"And I thought 'H.R. Pufnstuf' was weird..." - [livejournal.com profile] n5iln

(You thought correctly. -CV)

"" - [livejournal.com profile] germankitty

Correct Answer: The Great Space Coaster

"GET ON BOARD, WOOOOOOOOOOOOOO" - [livejournal.com profile] etcet
"I KNEW I DIDN'T MAKE THAT UP IN MY HEAD! TAKE THAT, MOM!" - [livejournal.com profile] freezer



9. Fun with lyrics! Name the song and the artist:
I told you 'bout living in the U.S. of A.
Don't you know that I'm a gangster of love
Let me tell you people that I found a new way
And I'm tired of all this talk about love


"I am obscurely resentful that I already blew my load with THE LOVE SONG OF J. ALFRED MUA'DIB on question six. i'm still confident that the answer isn't sting, though." - [livejournal.com profile] etcet

"What would a 'love gangster' really be like? 'Make him an offer he can't refuse. Tonight, he sleeps with the triplets.'" - [livejournal.com profile] thepikey

"Space Cowboys by Tommy Lee Jones, Clint Eastwood, James Garner, & Donald Sutherland" - [livejournal.com profile] cholma

"Spare the horse, ride the cowboy -- in space!" - [livejournal.com profile] germankitty

"Space Heater of Love (Love) by Can't Do Rhymes Properly" - [livejournal.com profile] grapefruitzzz

"Space Cowboy, the greatest song The Greatful Dead never recorded." - [livejournal.com profile] freezer

"Pampatus is evidently not the same thing as pamplemousse, which I found out when I ordered pampatus juice in a restaurant. Still pretty tasty though." - [livejournal.com profile] lbmango

"Isn't this called 'The Joker'?" - [livejournal.com profile] la_trombonista

(That's the other song, by the same band, which seems like it should be this song but isn't. -CV)

Correct Answer: "Space Cowboy" by the Steve Miller Band



10. If you were travelling through the universe, what spacefaring vessel (I'd say real or fictional, but let's assume fictional) would you use? Why?

"A unicorn. A unicorn that could breath in space because otherwise you'd be riding a dead unicorn and that's just depressing." - [livejournal.com profile] indiana_j

"A '57 Chevy. Lousy life-support systems but cooler than anything else." - [livejournal.com profile] drbear

"The alien ship from Life Of Brian. Because I'm a lucky bastard." - [livejournal.com profile] wrestlingdog

"Serenity. Shiny!" - [livejournal.com profile] kenshardik, [livejournal.com profile] n5iln
"True, it's got no flash, but some folks ain't lookin' for flash." - [livejournal.com profile] neumeindil

"The TARDIS, because, much like your mother, it's bigger on the inside." - [livejournal.com profile] etcet

"Maybe one of those big tree-ships from the Hyperion books. Either that or the Heart of Gold, because randomness." - [livejournal.com profile] alfvaen

"Don't judge me." - [livejournal.com profile] thepikey



And there you have it. All the quiz we can fit in a single space. Share and enjoy! And tune in next time for more quizly goodness, because that's what we do. In space.

Rock On!

AL&CV&LL

Date: 2014-08-11 02:08 pm (UTC)
germankitty: (Default)
From: [personal profile] germankitty
Four. That's four more than I thought I'd get, so I'm pleased. :)

Date: 2014-08-11 02:44 pm (UTC)
From: [identity profile] thepikey.livejournal.com
Four is enough to make you happy? Pleased, even?

Well.

Date: 2014-08-11 06:53 pm (UTC)
germankitty: (Default)
From: [personal profile] germankitty
It's not so much the number per se, it's about getting quotage at all this week -- I've rarely been less hopeful. So yeah, four pleased me even if it was out of a double-length quiz!

Date: 2014-08-11 06:54 pm (UTC)
germankitty: (Default)
From: [personal profile] germankitty
Egg-zackly!

Date: 2014-08-11 02:28 pm (UTC)
From: [identity profile] wrestlingdog.livejournal.com
Holy shit, I got 6 quotes! And I think the Life of Brian reference in the last question is mine, too.

Date: 2014-08-11 03:00 pm (UTC)
From: [identity profile] lbmango.livejournal.com
Personal record!

But how did I not get the logic renunciation award for that first lyrics question?

The fact that I WANT the logic renunciation award is probably a sign of ... something.

Date: 2014-08-11 05:27 pm (UTC)
From: [identity profile] akiyasan.livejournal.com
#5: I think I'm the [Unknown LJ Tag]. At least I'm trying to remember what I answered but it sounds familiar.

In space, no one can hear you because they're too busy messing around and playing shenanigans.

Date: 2014-08-12 04:14 am (UTC)
From: [identity profile] neumeindil.livejournal.com
Proud of my 4, but sometimes it's a little startling to see how deep my geek really goes...

Date: 2014-09-06 01:38 am (UTC)
From: (Anonymous)
But where are all the new quizzes?

Date: 2014-09-06 09:07 am (UTC)
From: [identity profile] lots42.livejournal.com
In the movie, the Heart of Gold briefly turned into Douglas Adam's head.

And isn't that just fucking awesome?

Date: 2014-09-24 12:24 pm (UTC)
kenshardik: Raven (Default)
From: [personal profile] kenshardik
Did I miss a memo? I haven't seen a new quiz in ages.
Page generated Sep. 26th, 2017 12:41 pm
Powered by Dreamwidth Studios